Το τελευταίο ακτοπλοϊκό «ταξίδι» του Αντώνη – Κηδεύεται σήμερα ο 36χρονος

Στην Κρήτη μεταφέρεται η σορός του αδικοχαμένου νέου άνδρα

Must Read

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη με τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, όπου σπρώχτηκε στη θάλασσα από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, στην Κρήτη αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο. 

Στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη μεταφέρεται η σορός του αδικοχαμένου Αντώνη, εκεί όπου σήμερα θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος, με φίλους και συγγενείς να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία. Σήμερα, Παρασκευή, 8/9, αποχααιρετούν τον Αντώνη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη καλεί τον κόσμο να τιμήσει τη μνήμη του 36χρονου, ο οποίος προσπάθησε να μπει στο Blue Horizon, πριν τον σπρώξουν μέλη του πληρώματος και τελικά πνιγεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:00, δηλαδή μια ώρα πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Την ίδια ώρα, την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν εκατοντάδες Χανιώτες στον εμπορικό Λιμένα της Σούδας, έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει για τον Πειραιά στις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του 36χρονου από τον Άγιο Νικόλαο, θάνατο τον οποίο χαρακτηρίζουν ως εγκληματική ενέργεια και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων αλλά και την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης. Οι διαμαρτυρόμενοι δεν επέτρεψαν σε φορτηγά επιβατικά αυτοκίνητα δίκυκλα και επιβάτες να εισέλθουν στο καράβι για το προγραμματισμένο τους ταξίδι στον Πειραιά. Η παρεμπόδιση εισόδου όμως δεν δημιούργησε από πλευράς οδηγών και επιβατών καμία αντίδραση και κανένα παράπονο δεδομένης της καθολικής αντίδρασης για τον τραγικό θάνατο και των συνθηκών του νέου ανθρώπου. Στελέχη του Λιμενικού βρέθηκαν τόσο στην είσοδο του Λιμένα της Σούδας όσο και στον καταπέλτη του πλοίου, προφανώς για την αποφυγή να εισέλθουν οι διαμαρτυρόμενοι εντός του γκαράζ του πλοίου και των Deck. Παράλληλα, πολίτες έγραψαν συνθήματα σε όχημα του πλοίου που χρησιμοποιεί ως αποθήκη εμπορευμάτων και συγκεκριμένα «Στάζει Αίμα».

Την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στο λιμάνι του Πειραιά, έξω από τα γραφεία της Blue Star στην οδό Όθωνος Αμαλίας. Μπροστά από τα γραφεία της Blue Star Ferries, ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Ανδρέα Παναγιωτόπουλο φώναξε συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Σε απόσταση 100 μέτρων, μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών ήλθε σε ένταση με την ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ που έχει αποκλείσει την Όθωνος Αμαλίας, δημιουργώντας επεισόδιαμικρής έκτασης. Από το πλήθος εκτοξεύθηκαν κροτίδες, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση δακρυγόνων.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ανθρωποκτονία στο «Blue Horizon»: «Καρατομήθηκαν» ο Λιμενάρχης και ο Διοικητής Λιμενικού Πειραιά

Τέλος το Blue Horizon από τη γραμμή Ηράκλειο ‑ Πειραιάς μετά τη δολοφονία του 36χρονου

Ξεσπά ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη: «Ήταν έγκλημα, είχαν λύσει τα σχοινιά και δεν τον βάλανε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This