Σορός άνδρα «ξεβράστηκε» στον Παγασητικό Κόλπο

Εκκρεμεί η διαδικασία ταυτοποίησής του...

Must Read

Τη σορό άνδρα εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού αργά το μεσημέρι στον Παγασητικό Κόλπο, στη Μαγνησία.

Η σορός του άτυχου άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε και περισυνελλέγει κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκανε σκάφος του Λιμενικού εντός του κόλπου, με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr να αναφέρει πως βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Τρικερίου. Σύμφωνα δε με το gegonota.news, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από χειριστή ιστιοπλοϊκού σκάφους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το άψυχο σώμα του άνδρα, το οποίο μεταφέρθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες για αναγνώριση, είναι πιθανόν να συνδέεται με την κακοκαιρία Daniel, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις Αρχές, καθώς εκκρεμεί η διαδικασία ταυτοποίησής του.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν -επίσημα- αγνοούμενοι το ζευγάρι των Αυστριακών που έκαναν διακοπές στην περιοχή Ποτιστικά στο ανατολικό Πήλιο, καθώς και ο 42χρονος που παρασύρθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This