Τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας δύο παιδιών ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε σε γήπεδο

Must Read

«Παγωμένη» παραμένει η οικογένεια του 33χρονου ποδοσφαιριστή που άφησε την τελευταία του πνοή σε γήπεδο, στο Κιλκίς.

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Τιμόθεος Καρασαββίδης, που ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού.

Στον άτυχο άνδρα, που βρέθηκε στο έδαφος στο 37ο λεπτό του αγώνα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο. Ωστόσο, οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, τόσο στο γήπεδο όσο και αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν απέδωσαν. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα.

Ο άδικος χαμός του Τίμου «βύθισε» στο πένθος τον Επτάλοφο, το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς και όλη την τοπική κοινωνία καθώς επρόκειτο για πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό. Η  εξέταση που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος την περιοχή.

Δείτε ακόμη: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο και πέθανε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This