Ρέθυμνο: Στην φυλακή ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του

Must Read

Στην φυλακή θα οδηγηθεί  ο 26χρονος από το Ρέθυμνο της Κρήτης ο οποίος πήρε μαχαίρι και επιτέθηκε στον πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του.

Ο νεαρός δράστης την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, αμέσως μετά την απολογία του ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, όταν εκτυλίχθηκε αιματηρό επεισόδιο στο Ροδάκινο, στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, όταν ένας νέος άνθρωπος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον πατέρα του!

Ο 68χρονος άνθρωπος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ ο 26χρονος γιος του συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ για την ώρα άγνωστα παραμένουν τα αίτια της άγριας επίθεσης σε βάρος του ίδιου του του πατέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This