Θύμα της κακοκαιρίας ο πρώην άσος του μπάσκετ, Ευθύμης Ρεντζιάς – Χάθηκαν οι αναμνήσεις του

«Το μυαλό μου είναι στους πλημμυροπαθείς», τόνισε

Must Read

«Θύμα» της κακοκαιρίας Daniel έπεσε ο πρώην άσος του ελληνικού μπάσκετ, Ευθύμης Ρεντζιάς ο οποίος κατοικεί εδώ και κάποια χρόνια στο χωριό Μεγάλα Καλύβια των Τρικάλων που «χτυπήθηκαν» έντονα από τα καιρικά φαινόμενα.

Το μικρό χωριό της Θεσσαλίας δέχτηκε το μένος της κακοκαιρίας όσο κανένα άλλο στα Τρίκαλα. Το χωριό «βυθίστηκε» στο νερό για περίπου δύο μέρες και δεν υπήρχε καμία πρόσβαση σε αυτό.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας βίωσε δύσκολες στιγμές καθώς είδε το σπίτι του να «βουλιάζει» στα ορμητικά νερά των ποταμών που υπερχείλισαν.

Μάλιστα, παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς νερό και ρεύμα για ένα 48ωρο, μαζί με τους γονείς του και απεγκλωβίστηκαν με βάρκα από τους διασώστες που επιχειρούσαν στο χωριό.

Περιγράφοντας όσα έζησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, των Φιλαδέλφεια 76ερς,  της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε για «στιγμές που δεν θέλει κανείς να ζήσει».

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στους συγχωριανούς μου, που είδαν το βιός τους να χάνεται, αλλά και στους υπόλοιπους πλημμυροπαθείς του νομού μας και της Θεσσαλίας» τόνισε.

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς έχασε τις αναμνήσεις μια ζωής καθώς το υπόγειο του σπιτιού του, όπου διατηρούσε το γραφείο του και όλο του το αρχείο με μετάλλια, φανέλες από το ΝΒΑ και ομάδων της Ευρώπης που τίμησε, σκληρούς δίσκους υπολογιστών, δημοσιεύματα εφημερίδων, πλημμύρισε.

«Αυτό είναι τίποτα μπροστά στις ζωές που χάθηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την κακοκαιρία την χαρακτήρισε «κατακλυσμό».

«Νομίζω χρειάζεται ψυχραιμία και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανοικοδόμησης για τη Θεσσαλία και τον τόπο μας», κατέληξε.

Δείτε επίσης:

Του Ταχιάου του φταίει ο δήμαρχος Παλαμά! Αυτός φταίει για τα νεκρά ζώα

Εντοπίστηκε σορός άντρα στο Νότιο Πήλιο – Στους 17 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Θεσσαλία: Αυξάνονται τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας και αναπνευστικών λοιμώξεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This