Δολοφονία 36χρονου: Μυστήριο με το άτομο που ενημέρωσε ο πλοίαρχος του «Blue Horizon» το μοιραίο βράδυ

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Must Read

Πυκνό μυστήριο καλύπτει το ποιο ήταν το πρόσωπο με το οποίο μίλησε ο πλοίαρχος του «Blue Horizon», το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Live News», ο -προφυλακισμένος- πλοίαρχος φέρεται να επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο, το οποίο ζήτησε εξηγήσεις για το τραγικό περιστατικό τόσο από τον πλοίαρχο, όσο και από μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon».

Συγκεκριμένα το πρόσωπο αυτό (Σ.Κ.) μίλησε στο τηλέφωνο για 1 ώρα και 45 λεπτά με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος, με τον πρώτο να ζητά από το υψηλόβαθμο στέλεχος να τούς «καλύψει».

Η εκπομπή αποκαλύπτει το ακόλουθο απόσπασμα από τη συνομιλία τους:

  • Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.
  • Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.
  • Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.
  • Σ.Κ.: …
  • Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.
  • Σ.Κ.: …
  • Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…
  • Σ.Κ.: …
  • Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.
  • Σ.Κ.: …
  • Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.
Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε νέα στοιχεία για την πρωτοφανή τραγωδία που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη έχει προκύψει ζήτημα με το τι διαμειβόταν μεταξύ του πλοιάρχου και του υπόλοιπου πληρώματος.

Χαρακτηριστικό γεγονός της «κοινής γραμμής» που υπήρχε μεταξύ των μελών του πληρώματος, είναι ότι, όταν αυτοί εμφανίστηκαν στο λιμεναρχείο του Πειραιά, αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε, πιστεύοντας ότι θα έχουν κοινό δικηγόρο. Στην πορεία, ωστόσο, το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκάλυψε τι πραγματικά είχε συμβεί, οδήγησε στο να «ναυαγήσει» το συγκεκριμένο σχέδιο, με αποτέλεσμα ο καθένας τους να έχει, πλέον, διαφορετική υπερασπιστική γραμμή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This