Στο ζευγάρι των Αυστριακών ανήκουν οι σοροί που βρέθηκαν στο Πήλιο – Ταυτοποιήθηκαν με DNA

Είχαν παντρευτεί μόλις δύο εβδομάδες προτού χαθούν τα ίχνη τους

Must Read

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο θάνατος του ζευγαριού των Αυστριακών, οι οποίοι αναζητούνταν στο Πήλιο στις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel στην Θεσσαλία, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA τους με τις δύο ανασυρθέντες σορούς.

 

«Είναι θλιβερό καθήκον μας να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο Αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα» ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας σε μια σύντομη ανακοίνωση, προσθέτοντας πως «τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που αγνοούνται από τις σοβαρές πλημμύρες».

Υπενθυμίζεται ότι οι Μichaela Tritthartκαι και Gosch Philipp είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν ο Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο.

 

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα είχαν παντρευτεί μόλις δύο εβδομάδες προτού τα ίχνη τους χαθούν στο Πήλιο, έναν τόπο που αγαπούσαν πολύ. Οι σοροί τους, όπως επιβεβαίωσε η ταυτοποίηση του DNA, βρέθηκαν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This