Θρίλερ με τον θάνατο της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού – Τι οδήγησε στον χαμό της Μαριάννας;

Πληροφορίες ότι υπέστη εγκεφαλίτιδα μετά από τσίμπημα εντόμου - «Δεν ξέρουμε τίποτα» λέει ο πατέρας της - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Must Read

Σοκ προκάλεσε ο τραγικός θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας ασθενήσει κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Η νεαρή δόκιμη πλοίαρχος που κατάγεται από την Κω κατέληξε μετά από 16 ημέρες νοσηλείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Με ανακοίνωσή του νωρίτερα, το Λιμενικό Σώμα έκανε γνωστή την τραγική είδηση του θανάτου της 20χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου είναι η λοιμώδης εγκεφαλίτιδα η οποία μπορεί να προκλήθηκε από το τσίμπημα κάποιου εντόμου, πιθανόν κουνουπιού.

Η 20χρονη Μαριάννα αλλά και η οικογένειά της ταλαιπωρήθηκαν πολύ από την στιγμή που η ίδια επαναπατρίστηκε, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit, αρχικά νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά, όπου οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη. Μάλιστα, σύμφωνα με τι ρεπορτάζ, εκεί οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποια λοίμωξη. Στη συνέχεια οι γονείς της την μετέφεραν σε μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας όπου τελικά το κορίτσι κατέληξε μετά από μερικές μέρες.

Παράλληλα υπάρχουν ερωτήματα για αν το δεξαμενόπλοιο καθυστέρησε να μεταφέρει την 20χρονη στο Σουέζ προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα.

Συντετριμμένος ο πατέρας της Μαριάννας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία και ότι το «το παιδί μου ταξιδεύει για το νησί της».

Σημειώνεται ότι η κηδεία της 20χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17.00, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στο Ζηπάρι στην Κω.

Δείτε επίσης:

Δάκρυα για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» μετά από ταξίδι στην Ινδία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This