Κηδεύεται η άτυχη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού μετά το μοιραίο ταξίδι στην Ινδία

Η 20χρονη φέρεται να έχασε τη ζωή της μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού, από το οποίο προκλήθηκαν πολλαπλά εγκεφαλικά

Must Read

Σήμερα, Τετάρτη 20/9, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Μαριάννα, δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικούστη γενέτειρά της, στο Ζηπάρι της Κω. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα μετά την «Οδύσσεια» που πέρασε ταξιδεύοντας από την Ινδία στην Αθήνα. 

«Έσβησε» από ένα τσίμπημα κουνουπιού

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε από την Ινδία, όπου αρρώστησε, στην Αίγυπτο, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής. Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. 

 

Η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της περασμένης Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου. Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης δοκίμου παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι απαντήσεις να αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, η οποίο βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση»Επίσης, κλειστοί θα είναι αύριο, οι παιδικοί σταθμοί Ζηπαρίου και Πυλίου σε ένδειξη πένθους την ημέρα της κηδείας της Μαριάννας.Το συλλυπητήριο μήνυμα του Χρήστου Στυλιανίδη. 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Μαρίας – Άννας.

Διαβάστε ακόμα:

Δάκρυα για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» μετά από ταξίδι στην Ινδία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This