Τρίτη 22/6/2021

Τρόμος με αλλοδαπούς στη Ρεντίνα! Πέφτουν μπροστά στα αμάξια για να πάρουν αποζημίωση

Πληθαίνουν τα παράπονα των κατοίκων της Βόλβης για τη δυσανάλογη σε σχέση με τον πληθυσμό της εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του χωριού Ρεντίνα ζουν τον απόλυτο τρόμο κάθε φορά που σταματούν βράδυ στα φανάρια της παλιάς εθνικής οδού, καθώς πεζοί μετανάστες κινούνται με ταχύτητα προς τα οχήματά τους, ενώ ο ανεπαρκής φωτισμός δυσχεραίνει τη δυνατότητα των οδηγών να τους αντιληφθούν εγκαίρως.

Μέχρι στιγμής, όσοι βρέθηκαν σε τέτοια κατάσταση κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να διαφύγουν. Οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο οι αλλοδαποί προβαίνουν σε μια τέτοια κίνηση, ωστόσο η ξαφνική εμφάνισή τους μέσα στο σκοτάδι προκαλεί ανησυχίες και αρκετοί εκτιμούν πως πρόκειται για μια μεθοδευμένη κίνηση, ώστε να χτυπηθούν από τα διερχόμενα οχήματα και να λάβουν αποζημίωση.

Η μαζική άφιξη προσφύγων και μεταναστών έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων στον Δήμο Βόλβης. Πριν από λίγες ημέρες κάτοικοι της κοινότητας των Βρασνών εμπόδισαν λεωφορείο με 380 αλλοδαπούς να προσεγγίσει την περιοχή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ