Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του στον Βόλο

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από παρέμβαση των γειτόνων που ειδοποίησαν την Αστυνομία

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τα βασανιστήρια που υπέφερε τα τελευταία δύο χρόνια μία 22χρονη από την Αλβανία από τον 28χρονο ομοεθνή σύζυγό της. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως προκαλούν αποτροπιασμό. Επί καθημερινής βάσης ο 28χρονος ξυλοφόρτωνε τη νεαρή κοπέλα την οποία κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι μαζί με το 2,5 ετών παιδί τους.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης ο 28χρονος πήγε να στραγγαλίσει τη σύζυγό του και όταν μία γειτόνισσα άκουσε τις φωνές της 22χρονης και ειδοποίησε τις Αρχές, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η νεαρή γυναίκα.

Σήμερα τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Α.Κ., του 28χρονου Αλβανού που είχε κάνει κόλαση τη ζωή της 22χρονης στον Βόλο και παράλληλα αποκαλύπτουν το πρόσωπό του.

Πηγή φωτογραφίας: https://top-channel.tv/

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά το γάμο του και τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της 22χρονης ήταν ένα μαρτύριο. Ο 28χρονος σύζυγός της δεν της επέτρεψε να μάθει ελληνικά αλλά ούτε και να έχει επαφές με άλλους ανθρώπους.

Ο ξυλοδαρμός ήταν καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού και μάλιστα σύμφωνα με το το gegonota.news ο 28χρονος είχε σπάσει στο ξύλο την 22χρονη όταν έμαθε ότι θα γεννήσει κοριτσάκι!

Μετά τη γέννηση της μικρής, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια με τη βίαιη συμπεριφορά του 28χρονου να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Χαρακτηριστικό της αγριότητας του Αλβανού συζύγου είναι ότι δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό προκειμένου να κάνει εμβόλια στο παιδί, αλλά ούτε και να τους επισκεφθεί παιδίατρος στο σπίτι.

Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο ήρθε η ώρα να λήξει το δράμα που ζούσε η 22χρονη κοπέλα. Τα ουρλιαχτά της ύστερα από έναν ακόμη ξυλοδαρμό, κινητοποίησαν τη γειτονιά η οποία κάλεσε στην Αστυνομία. Όταν μάλιστα οι γείτονες πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και χτυπούσαν την πόρτα ο 28χρονος άνοιξε την πίσω πόρτα και προσπάθησε να το σκάσει αλλά οι γείτονες τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Χθες, ο 28χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης:

Εγκλεισμός 22χρονης στο Βόλο: Την χτυπούσε επειδή γέννησε κοριτσάκι!

Φρίκη για 22χρονη: Την κρατούσε έγκλειστη για δύο χρόνια ο σύζυγός της μαζί με το παιδί τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This