Το σπίτι φυλακή για την 22χρονη και το παιδί της στον Βόλο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

Η γυναίκα και το κοριτσάκι έχουν μεταφερθεί σε προστατευόμενο χώρο

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων της 22χρονης γυναίκας στον Βόλο, η οποία ζούσε επί δύο χρόνια φυλακισμένη μαζί με το παιδί της από τον σύζυγό της. Ο 28χρονος κακοποιητής συνελήφθη και κρατείται. Αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Ο συλληφθείς, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα από Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας, κρατούσε έγκλειστες την σύζυγο και την 2μιση ετών κόρη του στο σπίτι φυλακή, στον Βόλο. Επί δύο ολόκληρα χρόνια κακοποιούσε την 22χρονη γυναίκα σε καθημερινή βάση, ενώ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Γειτόνισσα άκουσε τις φωνές και ειδοποίησε τις Αρχές, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η νεαρή μητέρα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του στον Βόλο

Η 22χρονη γυναίκα και το κοριτσάκι έχουν μεταφερθεί σε προστατευόμενο χώρο, προκειμένου να είναι ασφαλείς.

«Δεν την βλέπαμε ποτέ την γυναίκα»

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζεύγους όπως καταγράφονται στο τοπικό Μέσο.

«Δεν την βλέπαμε ποτέ την γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λέει μια γυναίκα.

Μια άλλη γειτόνισσα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Η φρίκη που υπέστη η κοπέλα αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Σε επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν. Στο σημείο εκλήθη η Αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψή του.

Όπως αποκαλύφθηκε, εκείνο το βράδυ ο 28χρονος έπιασε την νεαρή γυναίκα από τον λαιμό και αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει, ενώ σε μετέπειτα εξέταση της γυναίκας εντοπίστηκαν πράγματι σημάδια στραγγαλισμού.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This