Λαμία: Σκηνές σοκ – 29χρονος ΑμεΑ έπεσε με το αναπηρικό αμαξίδιο στο λιμάνι

Must Read

Μάχη για δεύτερη φορά να κρατηθεί στην ζωή δίνει αυτές τις ώρες ένας 29χρονος Λαμιώτης μετά το απρόοπτο συμβάν στις Ράχες.

Η παραλίγο τραγωδία συνέβη 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο λιμάνι των Ραχών, με 29χρονο ΑμεΑ να πέφτει στη θάλασσα μπροστά στα έντρομα μάτια της συντρόφου του και πολλών περιπατητών.

Ο νεαρός έκανε την βόλτα του στην παραλία πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, όταν σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε μέσα στο νερό. Φωνάζοντας βοήθεια, αμέσως έπεσε στην θάλασσα και η γυναίκα του για να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να τον ανασύρει μαζί με το καρότσι στην επιφάνεια και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές, θυμίζοντας ταινία θρίλερ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας. Το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε δυσάρεστες μνήμες, καθώς στο ίδιο περίπου σημείο πριν από δυόμιση μήνες συνέβη διπλή τραγωδία με τον πνιγμό μιας 64χρονης και του 55χρονου που είχε προσπαθήσει να την σώσει.

Το χρονικό

‘Οπως αναφέρουν τοπικά ρεπορτάζ: Ένα ζευγάρι που ψάρευε βούτηξε αμέσως και τελικά με την συμμετοχή ενός ακόμη ατόμου, έβγαλαν από την θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ξεκίνησε η προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Συνοδεία περιπολικού του ΑΤ Στυλίδας το ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο 29χρονος έδειξε να τα καταφέρνει και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για μηχανική υποστήριξη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία που πριν έξι χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μηχανή και έδωσε μήνες μία δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Εξαιτίας δε του σοβαρού τραυματισμού έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τώρα δίνει νέα μάχη στην Εντατική αλλά είναι μαχητής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This