Σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό με δύο νεκρούς, έναν παππού με το εγγονάκι του!

Οι γονείς ακολουθούσαν με άλλο όχημα

Must Read

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, στην Πάτρα, χθες αργά το βράδυ, Κυριακή 24/09, στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών κοντά στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ μια γυναίκα χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα για να αποφύγει πεζό. Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

 

 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. Από το τροχαίο δυστύχημα ένα μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε, ο παππούς του παιδιού έχασε και εκείνος τη ζωή του αφού έφτασε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This