Βόλος: Στη φυλακή ο 28χρονος που κρατούσε όμηρους τη γυναίκα και το παιδί του

Προφυλακίστηκε για το Κωσταλέξι στον Βόλο ο 28χρονος Αλβανός

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 28χρονος που κρατούσε όμηρους την σύζυγο και το παιδί τους, στο σπίτι τους στις Αλυκές Βόλου.

Ο 28χρονος Αλβανός μετά από την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί στο δικαστήριο. Από πλευράς του ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε «φυλακίσει» την οικογένειά του και ουδέποτε κακοποίησε τη σύζυγό του.

 

Την ίδια στιγμή, η 22χρονη σύζυγός του καταγγέλλει ότι για δύο χρόνια ζούσε με απειλές και ότι ο σύζυγός της δεν της επέτρεπε να βγαίνει ούτε στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τη νεαρή μητέρα, οι πόρτες το σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, ωστόσο εκείνη δεν τολμούσε να ενημερώσει την αστυνομία, καθώς ο 28χρονος εξαπέλυσε τρομακτικές απειλές.

Η 22χρονη και το μόλις 2 ετών κοριτσάκι έχουν πλέον μεταφερθεί σε κοινωνική δομή.

«Είναι ψέματα» λέει ο 28χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος υποστήριξε χθες μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πως ο λόγος του τσακωμού τους την περασμένη Πέμπτη όταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο πήγε να στραγγαλίσει τη νεαρή γυναίκα ήταν γιατί επέμενε να φύγουν από την Ελλάδα.

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με έκανε… κάπως γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν μπορούμε. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» είπε ο 28χρονος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This