Ξεσπά για το εμετικό πανό ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Αιχμές για την ΕΛΑΣ που άφησε τους χούλιγκαν να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στη χώρα

Must Read

Συναισθηματικά φορτισμένος για το πανό των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που προκάλεσε οργή στο πανελλήνιο, μίλησε ο αδερφός του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή.

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» δήλωσε ο αδερφός του στον ANT1 για το πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 13, στη Λεωφόρο και ζητούσε να αθωωθούν οι νεοναζί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» δήλωσε ο αδερφός του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ που άφησε την τελευταία του πνοή όταν τον μαχαίρωσαν οι Κροάτες χούλιγκαν που έκαναν αιματηρό «ντου» στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή τόνισε ότι η οικογένεια περιμένει δικαιοσύνη: «Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει» ανέφερε και άφησε αιχμές για την απραξία της ΕΛΑΣ που είχε ενημερωθεί για την καθοδο του Τάγματος Θανάτου αλλά δεν έλαβε κανένα μέτρο και τους άφησε να «χτυπήσουν» και να διαφύγουν: «Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα» ανέφερε ο αδερφός του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This