Φρικτό τροχαίο στην Πρέβεζα λόγω της βροχής – Ξεψύχησε 50χρονη

Μετατράπηκε σε άμορφη μάζα το όχημά της

Must Read

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το όχημα που οδηγούσε χθες μια γυναίκα στο 30ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Άρτας όταν συγκρούστηκε με ημιφορτηγό. Το αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν η γυναίκα, μια 50χρονη να χάσει την ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τις μαρτυρίες, το όχημα της γυναίκας, ένα μικρό βαν, που είχε κατεύθυνση προς Άρτα φαίνεται να ξέφυγε από την πορεία του και να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Λούρο.

Το μεγαλύτερο όχημα έσυρε το ΙΧ σε μια ανεξέλεγκτη πορεία, μιας και η ολισθηρότητα του δρόμου ήταν μεγάλη λόγω της βροχής. Το αυτοκίνητο κατέληξε να «κολλήσει» το  πάνω στα βράχια, γυρνώντας στην αντίθετη κατεύθυνση της αρχικής του πορείας.

Ο δρόμος από την Στεφάνη έως την Γέφυρα Καλογήρου θεωρείται «καρμανιόλα» ειδικά όταν βρέχει και έχουν χαθεί πολλές ζωές.

Η Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο απεγκλώβισε την άτυχη γυναίκα η οποία είχε καταγωγή από τον Λούρο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε τον θάνατο της.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο έβγαλε και η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σήμερα το απόγευμα στο 30 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 50χρονης»

(φωτό Prevezatoday.gr)

Δείτε επίσης:

Θρήνος στην Κρήτη: 20χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This