Αποκάλυψη: Έτσι βρoμίζει ο Θερμαϊκός

Για πόσιμο νερό που προέρχεται από «θανατηφόρο κοκτέιλ» έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Στέργιος Καλόγηρος

Must Read

Φοβερές αποκαλύψεις για το νερό της Θεσσαλονίκης, που καταλήγει στα σπίτια, αλλά προέρχεται από ένα «θανατηφόρο κοκτέιλ», έκανε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Με τις αποκαλύψεις Καλόγηρου, που ήταν ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και συνεχίζει τον δικό του, ανεξάρτητο και πατριωτικό αγώνα για διεκδίκηση της δημαρχίας, είναι εκτεθειμένη τόσο η ΕΥΑΘ όσο και οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο κ. Καλόγηρος κατήγγειλε ότι «η ΕΥΑΘ, με την ανοχή των δημάρχων Ζέρβα – Δαρδαμανέλη ρυπαίνει τον Θερμαϊκό, με πηγές μόλυνσης: ΕΥΑΘ – Ρέμα Δενδροποτάμου – Αλιάκμονα και “θεατές” τους δημάρχους Ζέρβα – Δαρδαμανέλη». Μέσα σε 20 ημέρες ο Στέργιος Καλόγηρος αποκάλυψε όσα δεν έχουν γίνει επί 20 χρόνια και με επιτόπια έρευνα αποδεικνύει, με φωτογραφίες και βίντεο, ότι τα λύματα καταλήγουν στο νερό της πόλης της Θεσσαλονίκης μέσω του Αλιάκμονα!

Μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων, ο Στέργιος Καλόγηρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εν γνώσει των δημάρχων της Θεσσαλονίκης κατά τον καθαρισμό των αντλιοστασίων της ΕΥΑΘ, κάθε μέρα ένα αντλιοστάσιο ρίχνει τα λύματά του επί τρεις με τέσσερις ώρες στον Θερμαϊκό, προκαλώντας ρύπανση. Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν και εφόσον τα αντλιοστάσια καθαρίζονταν πιο συχνά, με αποτέλεσμα ο καθαρισμός τους να κρατάει λιγότερο χρόνο, χωρίς να υπάρχει αυτή η ανάγκη έκχυσης των απορριμμάτων μέσα στον Θερμαϊκό.

Δυστυχώς, για λίγες χιλιάδες ευρώ δημιουργείται αυτή η ρύπανση, με πρωτεργάτη την ΕΥΑΘ και την ανοχή και τη γνώση όλων των δημάρχων. Επιπλέον, στο Αργος Ορεστικό και σε κοινότητες της Καστοριάς δεν λειτουργεί βιολογικός καθαρισμός, με αποτέλεσμα τα λύματα να καταλήγουν στον Αλιάκμονα, από τον οποίο πίνει νερό η Θεσσαλονίκη».

Οπως γίνεται αντιληπτό, οι καταγγελίες Καλόγηρου, δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, αναμένεται να προκαλέσουν σάλο και σίγουρα θα πρέπει να απαντήσουν τόσο οι υπεύθυνοι της ΕΥΑΘ όσο και οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, αφού η αποκάλυψη ότι «η Θεσσαλονίκη πίνει νερό από εκεί όπου καταλήγουν λύματα» προκαλεί φρίκη και αγανάκτηση.

Ετσι επίσης εξηγείται η απίστευτη δυσοσμία που υπάρχει συχνά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιθανολογείται ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου από τον αρμόδιο εισαγγελέα και νέες αποκαλύψεις του υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Στέργιου Καλόγηρου εντός των επόμενων ημερών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This