Ελεύθερος με ένα όρο ο ταξιτζής που βίασε 19χρονη – Δραματική η περιγραφή της κοπέλας

Must Read

«Αέρα» ελευθερίας με ένα όρο αναπνέει ο 30χρονος ταξιτζής ο οποίος βίασε μια 19χρονη το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου την οποία είχε πάρει ως πελάτισσα στον Άγιο Στέφανο.

Ο διεστραμμένος άντρας απολογήθηκε σήμερα για την πράξη του υποστηρίζοντας πως δεν έγινε το περιστατικό ενώ παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς.

Μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος αλλά του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου χαρακτήρισε «δίκαιη» την απόφαση και  «απόλυτα σύμφωνη» με το υλικό της δικογραφίας. Σημαντικό ρόλο για τον ίδιο έπαιξαν η παράθεση των περιστατικών με ακρίβεια από τον εντολέα του και τα αρνητικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον 30χρονο στα Άνω Λιόσια και τον συνέλαβαν.

Δείτε βίντεο:

«Έκλαιγα και με βίαζε»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του 19χρονου θύματος σχετικά με την εφιαλτική νύχτα του βιασμού της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της που δημοσιεύει το newsit.gr:

«Στις 23:50 της 17ης Σεπτεμβρίου 2023 βρισκόμουν στην πλατεία Δροσιάς μαζί με τη φίλη μου. Εκείνη την ώρα σταματήσαμε ένα διερχόμενο ταξί και του ζητήσαμε να μας πάει μέχρι τα σπίτια μας. Επιβιβαστήκαμε στο όχημα το οποίο το οδηγούσε άντρας νεαρός περίπου 30 ετών, με καστανά μαλλιά, είχε μούσι ελαφρύ – λίγων ημερών.

Όταν κατέβηκε η φίλη μου, ο οδηγός με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε ένα τσιγάρο μαζί, εγώ του απάντησα ότι δεν θέλω και πηγαίνοντας προς το σπίτι μου τελείως ξαφνικά, μπήκε σε ένα στενό και τότε άρχισε να μου λέει διάφορα πράγματα, όπως ποσό του αρέσω και διάφορα τέτοια.

Μετά ήρθε προς τα πάνω μου με φίλησε, εγώ του έριξα ένα χαστούκι, τότε μου έπιασε τα χέρια, μου έβγαλε τη ζώνη, κατέβασε το παντελόνι του και στη συνέχεια και το δικό του και με βίασε. Το όλο περιστατικό κράτησε περίπου 2 λεπτά, εγώ φοβόμουν φώναζα και έκλαιγα. Μετά με πήγε έξω απ’ το σπίτι μου. Το μόνο που μου είπε είναι το όνομα του…».

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη ταξιτζής για βιασμό 19χρονου κοριτσιού στον Άγιο Στέφανο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This