Πτωχός και Κασσελάκης: Ούτε ο ένας γνώριζε την Πελοπόννησο, ούτε ο άλλος την πλατεία Κουμουνδούρου…

Must Read

Του Κώστα Πρώιμου

Σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι κατεβαίνει να διεκδικήσει μια Περιφέρεια άγνωστη προς αυτόν. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπό το χρίσμα της ΝΔ, Δημήτρης Πτωχός, είπε ότι μέσω της προεκλογικής του περιοδείας είχε την… ευκαιρία να γνωρίσει τον Μοριά…

 

Κάτι σαν τον ξενόφερτο Βασιλιά που τον ξεναγούν στο προτεκτοράτο, στο βασίλειό του, να έρθει ο θεόσταλτος ηγέτης σε μια πρώτη διά ζώσης επαφή με τις πόλεις, τα χωριά και τους υπηκόους του.

Μας θυμίζει ολίγον την περίπτωση Κασσελάκη αν και ο κ. Πτωχός προηγήθηκε έστω και ελάχιστα χρονικά. “Άνθρωπος” του Αντώνη Σαμαρά  με μακρές και στενές οικογενειακές σχέσεις, παραδόξως αρεστός και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή μήπως όχι πια;

Ωστόσο, ο Μεσσήνιος πρώην Πρωθυπουργός έχει λυσσάξει να τον επιβάλλει με κάθε τρόπο στους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συνέχεια στο ANTINEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This