Αυτή είναι η 50χρονη που διαμελίστηκε από την κρεατομηχανή – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της - Σε σοκ οι συγγενείς

Must Read

Αδυνατεί να πιστέψει η οικογένεια της 50χρονης Άννας στο Μεσολόγγι τον τραγικό και φρικτό θάνατο που βρήκε χθες το βράδυ σε κρεοπωλείο την ώρα που καθάριζε μια κρεατομηχανή.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε την άτυχη γυναίκα:

 

Οι κοντινοί συγγενείς ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και η κόρη καθάριζε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή η 18χρονη άκουσε κραυγές και πήγε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρώτα πιάστηκαν τα μαλλιά της γυναίκας και μετά το χέρι της καθώς είχε προσπαθήσει να βγει από την μηχανή.

Δείτε βίντεο:

 

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα της γυναίκας. Μιλώντας για το τραγικό περιστατικό είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της πως «στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο»!

Η άτυχη 50χρονη έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Για να καταφέρει να επιβιώσει εργαζόταν στην καθαριότητα των μαγαζιών της περιοχής από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με την κόρη της.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Στο μεταξύ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Δείτε βίντεο:

«Η κόρη της φώναζε βοήθεια»

Άτομα που βρίσκονταν στο σημείο περιγράφουν πως η κόρη βγήκε σοκαρισμένη από το κατάστημα και φώναζε απεγνωσμένα «βοήθεια» για να καταφέρει να σώσει την μητέρα της.

Συγκεκριμένα κάτοικος της περιοχής ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», είπε.

Δείτε βίντεο:

Η

 

Η κόρη άρχισε να ουρλιάζει, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που συνέβη. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση αμόκ και μετά από λίγες ώρες πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της  βρίσκονται σε φιλικό σπίτι.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη και η 18χρονη κόρη της καθάριζαν μαγαζιά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει από την Αλβανία πριν δύο χρόνια όταν χώρισε με τον άντρα της μαζί με την κόρη και τον γιο της. Ζούσαν όλοι μαζί σε ένα σπίτι μαζί με την μητέρα της.

Χθες το βράδυ την ώρα που πήγε να καθαρίσει την κρεατομηχανή από ένα λάθος πιάστηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να διαμελιστεί! Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της διήρκεσε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Δείτε επίσης:

Φρικτός θάνατος σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα καθάριζε την μηχανή του κιμά και διαμελίστηκε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This