Βραβευμένοι βιοκαλλιεργητές καταγγέλλουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για… καπηλεία!

«Κυρία Μαρία Αντωνίου (...) Θεωρώ άδικο να καπηλεύεστε την καθαρά προσωπική μας δουλειά για να διαφημίσετε την ανύπαρκτη αγροτική πολιτική σας...» τονίζουν σε ανάρτησή τους τα αδέρφια Θωμάς και Χρήστος Μόσχος

Must Read

Διεθνές βραβείο βιοκαλλιέργειας κέρδισαν τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος και Θωμάς Μόσχος από την Πολυκάρπη Καστοριάς, καθώς η καινοτόμα φάρμα τους διακρίθηκε στα «EU Organic Awards 2023», στην κατηγορία του καλύτερου «παραγωγού βιολογικών προϊόντων» για το εκλεκτό τυρί τους.

Ωστόσο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πιο συγκεκριμένα η «γαλάζια» βουλευτής Μαρία Αντωνίου, προσπαθεί, ως φαίνεται, να καπηλευτεί την προσωπική τους δουλειά, για να διαφημίσει την… ανύπαρκτη κυβερνητική αγροτική πολιτική.

Αυτό καταγγέλλουν σε ανάρτησή τους τα δύο αδέρφια, όπου, μεταξύ άλλων, τονίζουν πως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τούς έχει βοηθήσει σε τίποτα απολύτως, αλλά, αντιθέτως, έχει σταθεί και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησής τους!

«Κυρία Μαρία Αντωνίου. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, παρόλα αυτά θα μου επιτρέψετε να σας διορθώσω. Θεωρώ άδικο να καπηλεύεστε την καθαρά προσωπική μας δουλειά για να διαφημίσετε την ανύπαρκτη αγροτική πολιτική σας. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα της οικογενειακής μας προσπάθειας και όσων μας έχουν στηρίξει ουσιαστικά.
Η κυβέρνηση σας όχι μόνο δεν μας έχει βοηθήσει, αλλά έχει σταθεί και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησης μας.

ΥΓ: Αισθανθήκαμε ντροπή διότι ήμασταν η μόνη χώρα που παρέλαβε βραβείο απουσίας κυβερνητικού εκπροσώπου. Η πράξη σας αυτή ή καλύτερα η απραγία σας, δηλώνει την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης σας για τον αγροτικό τομέα! Χρήστος και Θωμάς Μόσχος».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This