Πάτρα: Χειροπέδες για δεύτερη φορά σε νταή που έσπασε στο ξύλο την πρώην σύζυγό του!

Ο εφιάλτης της γυναίκας δεν έχει τέλος

Must Read

Ένα παρατεταμένο εφιάλτη ζει μια γυναίκα στην Πάτρα η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών της παρά το γεγονός πως πλέον δεν είναι σύζυγός της καθώς έχουν χωρίσει!

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο σπίτι της γυναίκας, στην οδό Θεμιστοκλέους.

Ο άρρωστος πρώην σύζυγος άρχισε να χτυπά την γυναίκα σε όλο το σώμα, να την βρίζει επειδή του είπε πως έχει εραστή! Οι σκηνές βίας εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών.

Το συμβάν έληξε μετά την παρέμβαση των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές. Ο νταής συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας. Πλέον αναμένεται να γίνει το δικαστήριο στο οποίο θα κάτσει στο εδώλιο κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr,  και στις 22 Ιουλίου 2023 ο εν λόγω άνδρας, εισέβαλε στο σπίτι της εν διαστάσει γυναίκας σπάζοντας την πόρτα. Στη συνέχεια έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του και μόλις η γυναία επέστρεψε άρχισε να την φωνάζει και να την βρίζει.

Παρενέβησαν πάλι οι γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Λίγες μέρες πριν είχε εμβολίσει μηχανή στην οποία επέβαινε η πρώην σύζυγός με άλλο άντρα με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This