Δύο τροχαία μέσα σε δύο ώρες στην Αττική Οδό

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός

Must Read

Τόση είναι, ως φαίνεται, η… λαχτάρα των ετεροδημοτών να πάνε να ψηφίσουν στους τόπους καταγωγής τους, προκειμένου να επιλέξουν τον «καταλληλότερο» για δήμαρχο, που προκαλούν μέχρι και τροχαία ατυχήματα!

Για του λόγου το αληθές, στην Αττική Οδό μόνο κατά το τελευταίο δίωρο έχουν σημειωθεί δύο τροχαία ατυχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μέγα κυκλοφοριακό κομφούζιο στον ασφαλέστερο (…) δρόμο της χώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττική Οδός ΑΕ, πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα να παραμένει προσωρινά κλειστή και να παρατηρούνται καθυστερήσεις 20΄- 25΄από τον κόμβο Πεντέλης, έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης, αλλά και 10΄- 15΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η σύγκρουση έγινε μεταξύ μοτοσικλέτας και ΙΧ αυτοκινήτου στο 27,9ο χιλιόμετρο, στο ύψος των διοδίων, στο «δαχτυλίδι» της λεωφόρου Κηφισίας, με τα δυο οχήματα να έχουν μεταφερθεί στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).

Νωρίτερα, εξάλλου, σημειώθηκε καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Το εν λόγω τροχαίο έλαβε χώρα στο τούνελ της Αττικής Οδού, στο ύψος των Βριλησσίων, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με την εταιρεία να προειδοποιεί για καθυστερήσεις μέχρι και 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This