Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Βούλγαροι πιλότοι αρνήθηκαν να πετάξουν για Τελ Αβίβ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Aegean

Must Read

Πρωινή σημερινή πτήση της Arkia από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Τελ Αβίβ ματαιώθηκε, όταν οι πιλότοι του αεροσκάφους με καταγωγή από τη Βουλγαρία αρνήθηκαν να πετάξουν προς Ισραήλ.

Οι πιλότοι της ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας προέβαλαν ως δικαιολογία για την απόφασή τους το γεγονός πως οι πολεμικές συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο 48ωρο στη χώρα καθιστούν ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη την πτήση τους.

Στο μεταξύ, σε σχετική ανακοίνωση προέβη χθες Σάββατο και η Aegean, ενημερώνοντας πως μέχρι αύριο, Δευτέρα 9/10, δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Ισραήλ. Συγκεκριμένα, η Aegean «ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι, λόγω των πρόσφατων γεγονότων, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκιουρόν του Τελ Αβίβ, από σήμερα (σ.σ. χθες) και για το επόμενο 48ωρο. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια προς Τελ Αβιβ μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους, χωρίς κόστος, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο (+30) 210 6261000».

Σε αντίστοιχες ανακοινώσεις, εξάλλου, οι οποίες αφορούν σε προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις από τη χώρα μας προς την εμπόλεμη ζώνη προέβησαν και οι αεροπορικές εταιρείες Bluebird, ISR Air, Tuss και Wizz Air.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This