Τρίτη 11/5/2021

Μαθητής στο νοσοκομείο μετά από άγριο μεθύσι σε σχολικό πάρτι που απαγόρευε… το αλκοόλ

Μπροστά στα έντρομα μάτια γονιών και εκπαιδευτικών κατέρρευσε από το… μεθύσι ένας μαθητής που συμμετείχε σε σχολικό πάρτι στον Βόλο! Το περιστατικό συνέβη στον χώρο του γυμναστηρίου του λυκείου, όπου γινόταν η εκδήλωση, και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο Νοσοκομείο Βόλου, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση του λυκείου είχε δώσει την άδεια για τη διοργάνωση του βραδινού πάρτι στο γυμναστήριο του σχολείου, θέτοντας ως όρους τη μη διάθεση αλκοόλ και την παρουσία καθηγητών και γονιών στον χώρο.

Σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο», για να αποτραπούν τυχόν ανεπιθύμητες παρουσίες είχε ενημερωθεί ακόμα και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, παρ’ όλα αυτά εξωσχολικοί κατόρθωσαν να παρεισφρήσουν στο πάρτι.

Είχε διοργανωθεί για καλό σκοπό

Μετά το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε το 15μελές συμβούλιο των μαθητών, στο οποίο έκανε συστάσεις, και συζήτησαν το πρόβλημα που προκλήθηκε, σε μια προσπάθεια να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Για το μεθύσι του ανηλίκου ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Το σχολικό πάρτι είχε οργανωθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της γ’ λυκείου, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 29χρονου Γιάγκου Παλαμηδά, ο οποίος έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο άτυχος νεαρός προγραμμάτιζε να κάνει ένα ταξίδι σωτηρίας στο Ισραήλ, αλλά δεν πρόλαβε καθώς πέθανε μία μέρα πριν από το πάρτι!

Ο 29χρονος είχε υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή την προηγούμενη Τετάρτη έπειτα από επιπλοκή, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ