Σε συναγερμό 4 Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ – Τα έκτακτα μέτρα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Από την Κυριακή υπάρχει φύλαξη πιθανών ισραηλινών και παλαιστινιακών στόχων

Must Read

Με επείγουσα διαταγή την Τρίτη το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ζήτησε την λήψη αυξημένων μέτρων για πιθανούς ισραηλινούς και παλιστιανιακούς στόχους στην Αθήνα και όλη την επικράτεια. Την ίδια ώρα, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ΕΥΠ έχουν τεθεί σε συναγερμό επιπέδου 4 λόγω της κλιμακούμενης ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή.

Από τις Αρχές ενεργοποιήθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες. Από την Κυριακή υπάρχει φύλαξη πιθανών ισραηλινών και παλαιστινιακών στόχων. Επιπλέον, σε κλοιό παρακολούθησης έχουν τεθεί Αραβόφωνοι που διαμένουν σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) μεταναστών.

Το βάρος πέφτει στην ΕΥΠ ενὠ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια. Παράλληλα, με φόντο τις σφοδρές συγκρούσεις σε Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι στα αεροδρόμια της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This