Πέντε τραυματίες από βεγγαλικά στην Αττική – Ακρωτηριάστηκε άνδρας στα Καλύβια

Must Read

«Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι». Αυτό ήταν το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της Ανάστασης αλλά απ’ ότι φαίνεται αρκετοί άνθρωποι αψήφησαν τον κίνδυνο με αποτέλεσμα, για ακόμα μια χρονιά, να σημειωθούν πολλοί τραυματισμοί – εκ των οποίων δύο πολύ σοβαροί – από τη χρήση βεγγαλικών και κροτίδων.

Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός ενός 14χρονου στα Χανιά όταν κροτίδα έσκασε στο χέρι του με αποτέλεσμα να υποστεί αρκωτηρισμό σε τρία του δάχτυλα.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι το μοναδικό τραγικό περιστατικό. Στα Καλύβια ένας άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων από βεγγαλικά λίγο πριν την Ανάσταση.




Μάλιστα στην Αθήνα το τελευταίο 24ωρο, από τις 20:00 έως τις 6:00, καταγράφηκαν πέντε περιστατικά με τραυματισμούς εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τους εν λόγω τραυματίες κανείς δεν ήταν ανήλικος.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει κατασχέσει πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες κάθε τύπου σε ολόκληρη την επικράτεια από τα μέσα Απριλίου έως σήμερα, ενώ έχει προχωρήσει στη σύλληψη 102 ατόμων.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε ο 14χρονος μετά την κροτίδα που έσκασε στα χέρια του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This