Περιπέτεια σε πτήση από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι μέσω Σκοπίων

Το ταξίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ

Must Read

Τρόμος και απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης JU547 της Air Serbia από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 04:25 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το ταξίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ενώ είχε φτάσει στα Σκόπια, αναγκάστηκε να επιστρέψει.

Επιβάτις της πτήσης περιέγραψε στο Voria.gr: «Επιβιβαστήκαμε στην ώρα μας, αλλά περίπου 40-50 λεπτά αφού απογειωθήκαμε, ο πιλότος έβγαλε ανακοίνωση πως, λόγω τεχνικού προβλήματος, πρέπει να επιστρέψουμε Θεσσαλονίκη και να περιμένουμε στο έδαφος για ένα χρονικό διάστημα. Ενώ στην αρχή οι επιβάτες δεν κατάλαβαν ακριβώς τι γινόταν, άρχισε να επικρατεί αναστάτωση καθώς για μία ώρα κάναμε κύκλους πάνω από την Θεσσαλονίκη και δεν μας ενημέρωναν για το τι θα γινόταν».

«Με το που προσγειωθήκαμε, μας ζήτησαν να βγούμε από το αεροσκάφος και να περιμένουμε για να μας πουν τι θα γίνει. Αυτή η ενημέρωση άργησε να έρθει βέβαια. Μας είχαν στο περίμενε από μισάωρο σε μισάωρο και δεν ξέραμε καν αν θα πετάξουμε για Βελιγράδι» προσέθεσε.

Το αεροσκάφος ξεκίνησε μετά τις 8:00 για Βελιγράδι, χωρίς καμία ενημέρωση για τις ανταποκρίσεις. Οι περισσότεροι επιβάτες είχαν ανταποκρίσεις σε άλλες χώρες και αρκετοί από αυτούς δεν είχαν καν δεύτερες πτήσεις για σήμερα. «Λίγοι ήμασταν οι “τυχεροί”, αν μπορούμε να μας χαρακτηρίσουμε έτσι, που είχαμε δεύτερη πτήση σήμερα. Εγώ αναγκάστηκα να περιμένω επτά ώρες στο αεροδρόμιο για την επόμενη πτήση μου» εξηγεί η ίδια επιβάτις.

«Το μόνο που έκαναν είναι να μας δώσουν ένα κουπόνι δώρο αξίας 10 ευρώ. Μας άλλαξαν τα εισιτήρια, αλλά δεν υπήρξε περαιτέρω αποζημίωση και ούτε μάθαμε ποτέ τι έγινε στο αεροσκάφος» κατέληξε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This