Σοκ στη Ρόδο: Μετέδωσε HIV στην κοπέλα του για να την εκδικηθεί

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των δικαστικών Αρχών για να διαπιστωθεί η βασιμότητα όσων καταγγέλλει μια 50χρονη από τη Ρόδο, η οποία ισχυρίζεται ότι ο 41χρονος πρώην σύντροφός της και συνεταίρος της τής μετέδωσε σκόπιμα τον ιό του HIV!

Μάλιστα, η γυναίκα προσκόμισε και μηνύματα «φωτιά» που φέρεται ότι της έστειλε ο πρώην σύντροφός της και τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της. «Θα πληρώσεις, να είσαι σίγουρη. Καλώς ήρθες στον νέο κόσμο. Μη με ξαναενοχλήσεις, τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ», «Οταν θα καταλάβεις θα είναι αργά, αλλά θα χαχανίζω εγώ στο τέλος», «Εχεις μεγάλο γολγοθά, εσύ θα έχεις κάτι διαφορετικό». «Τώρα πρέπει να κλαίμε και οι δύο. Θέλεις δεν θέλεις, τώρα είναι πολύ αργά. Είναι πολύ άδικος ο Θεός», «Δεν θα φταίω εγώ. Εχεις μεγάλο γολγοθά μπροστά σου και εσύ και εγώ. Θα με πάρεις ξανά μόνο όταν θα μου πεις “έχουμε μεγάλο γολγοθά, είχες δίκιο”» είναι ορισμένα από τα μηνύματα που φέρεται ότι απέστειλε ο 41χρονος στην πρώην ερωμένη του.

Πάντως, σχολιάζοντας ο ίδιος τα παραπάνω μηνύματα, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, καθώς παραδέχθηκε μεν ότι τα έστειλε, ωστόσο υποστήριξε ότι απηύθυνε τις παραπάνω φράσεις στην 50χρονη πάνω στον πανικό του, όταν χώρισαν, και ότι αναφερόταν σε οικονομικό γολγοθά, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η επιχείρηση που είχαν από κοινού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώην ερωμένη του θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 25.000 ευρώ για χρέη της επιχείρησης, ωστόσο η ίδια αποφεύγει συστηματικά να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Στην απολογία του στον ανακριτή ο 41χρονος αρνήθηκε, επίσης, ότι μετέδωσε σκόπιμα τον ιό του HIV στην πρώην ερωμένη και συνεταίρο του, και μίλησε για σκευωρία, η οποία κρύβει από πίσω άλλου είδους σκοπιμότητες. Οπως είπε, είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή την καταγγέλλουσα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και εκείνη το είχε αποδεχθεί.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι «δεν του έκοψε» να ζητήσει από την 50χρονη, όπως και από την πρώην σύζυγό του, να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση και πρόσθεσε ότι με την καταγγέλλουσα λάμβαναν προφυλάξεις, ως τη στιγμή που εκείνη τού ζήτησε να συνευρίσκονται ερωτικά χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι η 50χρονη αποφάσισε να στραφεί εναντίον του δικαστικά και να τον διασύρει όταν διέκοψαν τη σχέση τους.

Πλέον, μένει να αποφανθούν οι δικαστικές Αρχές αν θα παραπεμφθεί ο 41χρονος στη Δικαιοσύνη για τις βαρύτατες κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η πρώην σύντροφός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This