«Tην σκότωσα, την τεμάχισα και την πέταξα στη σόμπα» – Ομολόγησε μετά από 5 χρόνια ότι δολοφόνησε την φίλη του στη Θεσσαλονίκη

«Λογοφέραμε, άρχισε να με μειώνει για μία γνωριμία που είχα κάνει με γυναίκα στο facebook» είπε ο 41χρονος δράστης

Must Read

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και αφού η υπόθεση του φρικιαστικού εγκλήματος αναβίωσε στο Εφετείο, ομολόγησε τις πράξεις του ο 41χρονος που σκότωσε και τεμάχισε την 40χρονη φίλη του στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο να τον καταδικάζει σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό.

Πρωτόδικα ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι δολοφόνησε με τον πιο σκληρό τρόπο την 40χρονη φίλη του και έπειτα χρησιμοποιήσε την τραπεζική της κάρτα για να «σηκώσει» χρήματα και να κάνει αγορές. Τότε, ο 41χρονος είχε ισχυριστεί ότι η 40χρονη πέθανε επειδή είχε κάνει ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης.

Πέντε χρόνια μετά, στο Εφετείο, ο δολοφόνος της άτυχης τοξικοεξαρτημένης γυναίκας ομολόγησε περιγράφοντας ότι αφού την σκότωσε χτυπώντας την με ξύλο στο κεφάλι, έπειτα την τεμάχισε με ηλεκτρικό πριόνι και κοπίδι, για να πετάξει στη συνέχεια τα μέλη της μέσα στη σόμπα.

«Λογοφέραμε, άρχισε να με μειώνει για μία γνωριμία που είχα κάνει με γυναίκα στο facebook» ανέφερε στην απολογία του και πρόσθεσε: «Αποφάσισα να διαμελίσω το σώμα και να το κάψω. Ήξερα ότι εκείνη την ώρα κατέστρεφα τη ζωή μου. Ήμουν στα χαμένα». Μάλιστα υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε την τραπεζική κάρτα της 40χρονης προκειμένου να δοθεί η εντύπωση ότι η ίδια ζούσε και έκανε κινήσεις. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και παρακάλεσε την έδρα για μια δεύτερη ευκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά από την εξαφάνιση της 40χρονης στις 28 Δεκεμβρίου 2018, την ημέρα δηλαδή που εθεάθη για τελευταία φορά στο σπίτι του δράστη. Οι δυο τους παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ και είχαν δεσμό. Κανένας ωστόσο δεν αναζήτησε την 40χρονη που έμενε μόνη της στην Ηλιούπολη. Όταν ο δράστης επισκέφθηκε το σπίτι της μετά από 6 μήνες, τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να τον υποπτεύονται και μετά από έρευνα στο κινητό του διαπίστωσαν ότι ο ίδιος αναζητούσε πληροφορίες στη Google για το «πότε αρχίζει η σήψη ενός νεκρού», «τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις» κ.ά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This