«Πώς με βίασαν στην αυλή του σχολείου»: Σοκάρει η 13χρονη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Η μαθήτρια παγιδεύτηκε από τρία αγόρια ηλικίας 14, 15 και 17 χρόνων στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Καματερού

Must Read

Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές του 13χρονου κοριτσιού το οποίο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τρεις ανηλίκους, ηλικίας 14, 15 και 17 χρόνων, στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Καματερού!

Οπως είπε η μαθήτρια στην παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία της οποίας έδωσε κατάθεση, ο εφιάλτης της άρχισε όταν ο ένας ανήλικος, τον οποίο γνώριζε, την έπεισε να πάνε μια βόλτα.

Στη συνέχεια, όμως, έφτασαν και οι άλλοι δύο, την έβαλαν να καθίσει κάτω με το ζόρι και την ανάγκασαν σε πεολειχία! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ένας από τους δράστες βιντεοσκόπησε τις ασελγείς πράξεις και ανέβασε το ροζ βίντεο σε ομαδική συνομιλία στο Instagram, δημοσιοποιώντας το «κατόρθωμά» του και αδιαφορώντας για τη δημόσια διαπόμπευση του κοριτσιού!

«Ηταν να βγούμε και μου έφερε και άλλους δύο φίλους του, που λέει ότι είναι ξαδέλφια -δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει-, και λέγαμε να πάμε μια χαλαρή βόλτα, αλλά καταντήσαμε στο να μου λένε, να με πιέσουν να τους κάνω… (σ.σ.: αναφέρεται η άσεμνη πράξη). Και τους είπα ότι εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο και με ανάγκασαν και οι τρεις και με απειλούσαν ότι “εάν δεν το κάνεις, θα πω στους γονείς σου ότι έχεις κάνει κάτι παραπάνω με άλλα άτομα”, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και με έβαλαν με το ζόρι κάτω…» κατέθεσε η 13χρονη μαθήτρια.

Χαρακτηριστικός είναι και ο παρακάτω διάλογος του κοριτσιού με την παιδοψυχολόγο, τον οποίο δημοσίευσε το σάιτ zougla.gr:

Παιδοψυχολόγος: «Σε πίεσε να κάτσεις κάτω;»

Ανήλικη: «Ναι, με πίεσε. ∆εν μου είπε “κάτσε κάτω”. Απλά με έβαλε από μόνος του».
Παιδοψυχολόγος: «Και ο… πού ήταν;»
Ανήλικη: «Ηταν δίπλα».
Παιδοψυχολόγος: «Εσύ εκείνη την ώρα τι έκανες;»

Ανήλικη: «Ηθελα να φύγω, αλλά είχαν μαζευτεί και οι τρεις από πάνω και δεν μπορούσα να κάνω κάτι».
Παιδοψυχολόγος: «Είχαν μαζευτεί και οι άλλοι από πάνω σου;»
Ανήλικη: «Ναι».
Παιδοψυχολόγος: «Και τι κάνανε σε εσένα οι άλλοι;»
Ανήλικη: «Με κρατάγανε να μη φύγω».

Παιδοψυχολόγος: «Θυμάσαι από πού σε κρατάγανε;»

Ανήλικη: «Είχαν μαζευτεί γύρω μου και μου κρατάγανε τα χέρια μου, ώστε αν κάνω κίνηση να με πιάσουν».

Βιντεοσκοπούσαν

Παράλληλα, το κορίτσι κατέθεσε ότι ένας από τους ανηλίκους βιντεοσκόπησε τις ασελγείς πράξεις και έστειλε το άσεμνο υλικό σε όλες τις φίλες της, διασύροντάς τη.

«Του λέω “το βίντεο θέλω να το σβήσεις” και μου λέει “δεν θα κάνω κάτι με αυτό το βίντεο” και του λέω “εντάξει”. Υστερα από κάποιες ημέρες μαθαίνω ότι το έχει στείλει το βίντεο σε όλες τις φίλες μου, χωρίς να μου το πει και τον ρωτάω “για ποιο λόγο το έστειλες;” και μου λέει “έτσι γουστάρω, έχεις κανένα θέμα; Αυτό το βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά, μόνο στις φίλες σου. Αν το συνεχίσεις, θα το ανεβάσω στο διαδίκτυο”. Του λέω “με απειλείς με ένα βίντεο, το οποίο μου είχες υποσχεθεί ότι δεν θα το ανεβάσεις πουθενά και δεν θα το δείξεις πουθενά” και μου λέει “άλλο είχα πει, άλλο θα κάνω, αν το συνεχίσεις” και του λέω “δηλαδή για να το σταματήσεις αυτό τι πρέπει να κάνω εγώ;”» είπε η 13χρονη.

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου αν ο ανήλικος έστειλε το βίντεο μόνο σε φίλες της ή το ανέβασε στο διαδίκτυο, απάντησε ότι ενδεχομένως το έστειλε και σε άτομα που δεν γνωρίζει. «∆εν νομίζω να το έχει ανεβάσει σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν δίνω και όρκο» ανέφερε, προσθέτοντας πως ύστερα από αυτό που συνέβη μπλόκαρε τους τρεις ανηλίκους από τα social media και δεν τους ξαναμίλησε.

Επειτα από παρότρυνση μιας φίλης της όμως ξεμπλόκαρε τον έναν εξ αυτών, ο οποίος της πρότεινε να συναντηθούν για να συζητήσουν για ό,τι συνέβη. Εκείνη δέχτηκε, όμως στη συνάντηση πήγε μαζί με φίλες της, με συνέπεια ο «άγουρος» βιαστής και οι δύο φίλοι του -που έφτασαν λίγο αργότερα- να το βάλουν στα πόδια!

Μετά τις απολογίες των τριών ανηλίκων στον ανακριτή τούς επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία ήρθε στο φως μετά την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This