Κόλαση η ζωή 35χρονης στη Ρόδο από το 2017: Την κρατούσαν κλειδωμένη και την εξέδιδαν!

Χθες, τελείωσε ο εφιάλτης που ζούσε

Must Read

Στην «φάκα» της αστυνομίας έπεσε ένας 50χρονος με καταγωγή από την Βουλγαρία ο οποίος διέμενε στη Ρόδο καθώς είχε μετατρέψει σε εφιάλτη την ζωή μιας 35χρονης ομοεθνούς του τα τελευταία όχι ένα και δύο αλλά έξι χρόνια καθώς την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του και την εξέδιδε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα είχε «δεμένα» τα χέρια της και δεν μπορούσε να πάει πουθενά καθώς ο 50χρονος της είχε αρπάξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα, το διαβατήριο και την ταυτότητά της! Ο ίδιος ήταν που κανόνιζε τις συναντήσεις της με πελάτες έναντι αμοιβής και εκτελούσε και χρέη οδηγού καθώς την πήγαινε και την έφερνε στα ραντεβού.

Μετά από την σχετική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η δράση του 50χρονου αποκαλύφθηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα χθες το μεσημέρι. 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 3.587 ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This