Πέντε ληστές μπούκαραν σε σπίτι στον Θεολόγο και κατατρομοκράτησαν ηλικιωμένο ζευγάρι

Έβαλαν πιστόλια και μαχαίρια στον λαιμό του ενός ενοίκου!

Must Read

Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η εγκληματικότητα στη χώρα μας, με καθημερινά περιστατικά όλο και πιο άγρια, όπως αυτό που συνέβη στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Εκεί πέντε ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στην κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού, την ώρα μάλιστα που στο σπίτι βρισκόταν ένας φίλος τους. Οι ληστές την μπαλκονόπορτα και ακινητοποίησαν τους ενοίκους με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού.

Έβαλαν μάλιστα τα πιστόλια και τα μαχαίρια τους στον λαιμό του ενός ενοίκου, απαιτώντας να τους δώσουν χρήματα, γιατί είχαν πληροφορία ότι υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι. Έτσι κατάφεραν να φύγουν με λεία 10.000 ευρώ και τρεις χρυσές λίρες.

Ο 90χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησαν:

«Μας άφησαν ταπί. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Ήταν μέσα στο σπίτι επί μιάμιση ώρα και μας παίδευαν και επιμέναν να πάρουν πολλά λεφτά. Είχαν, λέει, την πληροφορία ότι έχω πολλά λεφτά και δεν έφευγαν αν δεν τους έδινα κάτι. Προτίμησα να δώσω όλα τα λεφτά που είχα για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο… Ήταν αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη ζημιά. Ο ένας απ’ αυτούς έσκυψε και μου είπε στο αυτί την ώρα που έφευγε “κ. Γιώργο δεν θα ερχόμασταν, αν δεν είχαμε την πληροφορία ότι έχεις πάρα πολλά λεφτά“. Πού την είχε αυτή την πληροφορία δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο ηλικιωμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This