Σάλος! Υποψήφιος δήμαρχος που διατηρούσε σχέσεις με τον Άδωνι καταγγέλλεται ότι «βούτηξε» 128.000 ευρώ από γυναίκα!

Η εκπαιδευτικός καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος την έπεισε να «επενδύσει» τα χρήματά της σε προγράμματα του υπ. Ανάπτυξης

Must Read

Σάλο προκαλεί η καταγγελία γυναίκας εκπαιδευτικού ότι την εξαπάτησε υποψήφιος δήμαρχος στην Αττική που διατηρούσε στενές σχέσεις με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη!

Η εκπαιδευτικός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κατήγγειλε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος κατάφερε να της αποσπάσει 128.000 ευρώ, αφού πρώτα την έπεισε ότι θα επενδύσει τα χρήματα αυτά σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι γνώρισε μέσω facebook τον 35χρονο υποψήφιο δήμαρχο και σύναψε μαζί του ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, όπως λέει βρισκόταν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς είχε χάσει τους γονείς της και έψαχνε μια παρηγορητική αγκαλιά.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, ο 35χρονος ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα διατηρούσε στενές σχέσεις με τον τότε υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου χρησιμοποιούσε συχνά για να «δείξει» τις διασυνδέσεις του, άρχισε να της μιλά για τα προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και πώς μπορεί να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην τράπεζα. Σύμφωνα με την ίδια, της ζητούσε να βάλει τα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που εκείνος της υποδείκνυε, ενώ έφτασε στο σημείο να της ζητήσει να πάρει και καταναλωτικό δάνειο από τράπεζα, ύψους 3.000 ευρώ, το οποίο επίσης κατατέθηκε στους λογαριασμούς του.

Η εκπαιδευτικός διαπίστωσε ότι τα χρήματα έκαναν φτερά και ο 35χρονος της εξαπάτησε. Η ίδια προχώρησε σε μήνυση και έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Δείτε αναλυτικά όσα καταγγέλλει:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This