Ρόδος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε επιχείρηση ανάσυρσης τουρίστριας από φαράγγι

Είχε βγει για πεζοπορία με την οικογένειά της

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας τουρίστριας στη Ρόδο η οποία έπεσε στο φαράγγι που ονομάζεται «ο κούφος της Σιδερίτισσας» κοντά στα Σιάννα.

Η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ανάσυρσή της στέφθηκε με επιτυχία καθώς η Γερμανίδα τουρίστρια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια, ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε βγει για πεζοπορία με την οικογένειά της, δηλαδή το σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στην εν λόγω περιοχή.

Άγνωστο πως η γυναίκα έπεσε στο φαράγγι και αμέσως οι οικείοι της ειδοποίησαν μέσω του 112 την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε για τη διάσωσή της.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This