Δυστύχημα με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα μιας τρίχρονης η γυναίκα που σκοτώθηκε – Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί της

Οι ανακοινώσεις ΟΑΣΘ και Τροχαίας - Ποια η κατάσταση του 43χρονου οδηγού του λεωφορείου

Must Read

Μια γυναίκα 40 ετών η οποία μόλις πριν τρία χρόνια είχε γίνει μητέρα φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της ήταν το θύμα που έχασε χθες τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από το αστικό λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα ήταν σταματημένη στο φανάρι όταν συνέβη το δυστύχημα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου και δύο ακόμη οδηγοί.

Δείτε βίντεο:

 

Σε ανάρτηση στο Facebook ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον χαμό της 40χρονης.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου.

Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Δείτε την ανάρτηση:

Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 40χρονης από την ξαφνική απώλειά της. Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι. Χθες το δυστύχημα την βρήκε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της μετά την δουλειά.

Δείτε το μήνυμα του συναδέλφου της στο twitter:

«Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία… Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε… Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά».

https://twitter.com/gimo2376/status/1719744627794702671?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1719744627794702671%7Ctwgr%5Edd51e23ab37fb2b13078fc98beb529a5ded27778%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fgimo23762Fstatus2F1719744627794702671provider%3Dtwitter

Την ίδια στιγμή, οι αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανότατα ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του για αδιευκρίνιστο λόγο, βγήκε εκτός πορείας και παρέσυρε την μηχανή που οδηγούσε η 40χρονη καθώς και ένα ακόμα ΙΧ και ένα ταξί.

Για την κατάσταση του οδηγού μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

«Πήγε να πιάσει δουλειά και τώρα βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση. Μου ανέφεραν πως ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και, λογικά, είχε λιποθυμήσει. Μόνο έτσι θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο δυστύχημα».

Παράλληλα, ο κ. Δήμκας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος του δυστυχήματος, ενώ ευχήθηκε κουράγιοατους τραυματίες αλλά και στον οδηγό του λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Δείτε βίντεο:

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Τροχαία Θεσσαλονίκης για το τροχαίο δυστύχημα.

«Μεσημβρινές ώρες χθες (01-11-2023), στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Αναγεννήσεως, αστικό λεωφορείο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρία (3) έτερα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και δύο (2) εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης». 

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This