Εικόνες Γάζας σε νοσοκομείο του Αγρινίου – Τι συνέβη

Η ανάρτηση ενός διασώστη για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας

Must Read

Μεγάλη ήταν η αναταραχή που προκάλεσε χθες το βράδυ ένας νεαρός στο νοσοκομείο Αγρινίου ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και προκάλεσε αρκετές ζημιές.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, o δράστης ήταν ένας 30χρονος ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

O άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας ιδιοκτησίας.

Τις εικόνες της καταστροφής δημοσίευσε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o διασώστης Γιώργος Καραγεώργος. Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο 30χρονος πέταξε στο πάτωμα σύριγγες και μπουκαλάκια για τη συλλογή αίματος και έσπασε το προστατευτικό τζάμι ενός γραφείου του προσωπικού.

«Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου…» έγραψε χαρακτηριστικά ο διασώστης και πρόσθεσε:

«Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα “ειρηνικό” νοσοκομείο στην χώρα μας.

Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοί υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις.

Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές!

Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This