Νέα υπόθεση bullying στην Καλλιθέα: Μαθητές Γυμνασίου χτυπούσαν με μανία 14χρονο

Must Read

Σε μάστιγα τείνουν να μετατραπούν τα περιστατικά bullying μέσα στα σχολεία, με ανήλικους μαθητές να γίνονται οι δράστες και να επιτίθενται απροκάλυπτα σε συνομιλήκους τους. Αυτήν την φορά σημειώθηκε ένα νέο περιστατικό βίας, μεταξύ ανηλίκων, με θύμα ένα 14χρονο αγόρι, σε σχολείο της Καλλιθέας.

Πιο αναλυτικά, το συμβάν εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, στο 6ο Γυμνάσιο, όταν δύο μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών έστησαν καρτέρι σε έναν 14χρονο λίγο έξω από το σχολείο στην οδό Μαντζαγριωτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για ασήμαντη αφορμή οι δυο ανήλικοι χτύπησαν με μανία το 14χρονο αγόρι. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε να επέμβουν οι περαστικοί, ώστε οι δύο ανήλικοι να σταματήσουν να τον χτυπάνε. Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και λίγη ώρα μετά την επίθεση εντόπισε τον έναν από τους δύο ανήλικους, ηλικίας 14 ετών, τον οποίο και συνέλαβαν. Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Την ίδια ώρα ο έτερος ανήλικος δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναζητείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This