Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Σε εξέλιξη οι προγραμματισμένες πορείες που παραλύουν το κέντρο της Αθήνας

Πολλές είναι οι προγραμματισμένες πορείες για σήμερα.

Οι φοιτητές συναντήθηκαν στα Προπύλαια στις 12.00, απ’ όπου ξεκίνησαν την πορεία τους για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή. Στις 13.00 τα μέλη του ΠΑΜΕ συναντιούνται στα Προπύλαια, απ’ όπου θα ξεκινήσει διαδήλωση-πορεία, που θα καταλήξει σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή κατά του νομοσχεδίου για τη χορήγηση ασύλου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, αλλά και γενικά την παιδεία, με συμμετέχουσες όλες τις συναφείς οργανώσεις (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ, ΕΛΜΕ, και φυσικά αναπληρωτές).
Ταυτόχρονα, αναρχικοί συναντιούνται για διαδήλωση στο Μοναστηράκι διαμαρτυρόμενοι  για τον Χ. Κουρτέση. Επίσης, αυτή την ώρα στην Πλατεία Καπνικαρέας συναντιούνται  γυναίκες της φεμινιστικής συλλογικότητας «Καμία Ανοχή» διαμαρτυρόμενες ενάντια στην καταπίεση και την έμφυλη βία.

Στις 6 το απόγευμα αντιρατσιστικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή. Οι οργανώσεις που μετέχουν στην πορεία είναι οι: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ