Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ποιοι δρόμοι κλείνουν αύριο στα νότια προάστια λόγω του 37ου Αγώνα Δρόμου Υγείας

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι σκοπεύουν αύριο το πρωί να κινηθούν με το αυτοκίνητό τους ή με λεωφορεία του ΟΑΣΑ στα νότια προάστια της Αθήνας. Κι αυτό διότι με αφορμή τον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χιλιομέτρων και 2 χιλιομέτρων για παιδιά, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε οδούς και λεωφόρους των δήμων Αργυρούπολης – Ελληνικού και Γλυφάδας.

Η Ποσειδώνος

Πιο αναλυτικά, η δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος με ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα μεταξύ της εισόδου ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και της οδού Ευρυάλης, θα παραμείνει κλειστή κατά τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα, καθώς επίσης και η οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ευρυάλης και της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 8.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η διεξαγωγή των αγώνων.
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να ακολουθήσουν την υπάρχουσα οδική σήμανση και να υπακούν στις υποδείξεις των τροχονόμων προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δρόμου και να μην προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο τις ώρες αυτές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ