«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο» -Τι έγραφε σε μηνύματα η 23χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο στην Πάτρα

Must Read

Σοκ και θρήνο έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός μιας 23χρονης γυναίκας στην Πάτρα που έδωσε τέλος στη ζωή της, κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε.

Η 23χρονη φοιτήτρια που καταγόταν από την Πτολεμαΐδα και ζούσε στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, έπεσε από τον 5ο όροφο του κτιρίου το βράδυ του Σαββάτου, με τους ενοίκους να εντοπίζουν τη σορό της στον ακάλυπτο. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο που παρέλαβε το άψυχο σώμα της κοπέλας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, στο διαμέρισμά της έγινε έλεγχος από τους αστυνομικούς και εντοπίστηκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια. Μάλιστα, στο κινητό της βρέθηκαν μηνύματα που είχε στείλει η 23χρονη σε φίλους και συγγενείς.

Η ίδια σύμφωνα με το τοπικό μέσο, φέρεται να έγραφε: «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…». Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν ότι το νεαρό κορίτσι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε επίσης:

Δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας στην Πάτρα σε λίγες ώρες: Φοιτήτρια πήρε χάπια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This