Μητέρα 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη: «Είναι ένας εφιάλτης, θέλουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη»

«Θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας»

Must Read

Αναβιώνει σήμερα στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης η συγκλονιστική υπόθεση της 21χρονης Εμμανουέλας, που το βράδυ της 22ης Νοεμβρίου του 2022 παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας που φοιτούσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Κέλλυ Καμπάκη, δήλωσε πως «όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

Σήμερα, οι συγγενείς της Εμμανουέλας Καρυωτάκη θα βρεθούν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που προκάλεσε τον θάνατό της. «Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η μητέρα της, υπογραμμίζοντας την επιθυμία της για δικαιοσύνη.

Παράλληλα, έκανε σαφές πως περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα. Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα», επεσήμανε η χαροκαμένη μάνα.

Υπενθυμίζεται, πως οι γονείς της Εμμανουέλας με μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This