Φρίκη σε δημοτικό στον Ασπρόπυργο: Καθηγητής φυσικής αγωγής κατηγορείται ότι ασελγούσε σε περισσότερους από 50 μαθητές

Τι δήλωσε πατέρας μίας μαθήτριας - Τι υποστηρίζει ο γυμναστής

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση που έρχεται στο φως με πρωταγωνιστές έναν εκπαιδευτικό και δεκάδες ανήλικα παιδιά, αυτήν την φορά στον Ασπρόπυργο, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται στα «κάγκελα», μέχρι να αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί πίσω από τις κλειστές αίθουσες. Πρόκειται για δάσκαλο φυσικής αγωγής, ηλικίας 30 ετών, που φέρεται να ασελγούσε στους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από 3-4 ημέρες, όταν έντρομοι γονείς δέχτηκαν παράπονα από τα παιδιά τους, σύμφωνα με τα οποία ο γυμναστής τα…γαργαλάει και προχωρά σε περίεργες κινήσεις στα σωματάκια τους. Χθες, εξαγριωμένοι γονείς πέρασαν το κατώφλι του σχολείου, με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις από την διοίκηση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» περισσότερους από 50 μαθητές, ωστόσο, ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο εκπαιδευτικός φέρεται να έχει ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας εξ’ αυτών.

Συγκεκριμένα, σε μία περίπτωση, η μητέρα μαθήτριας υποστήριξε πως ο γυμναστής είχε ανεβάσει το μπλουζάκι της 8χρονης με πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει…γρατζουνιστεί, χωρίς όπως είπε το παιδί, να έχει γρατζουνιά. Σε άλλη περίπτωση, μαθητής της Β Δημοτικού και παιδί της ΣΤ Δημοτικού κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος συχνά προβαίνει σε θωπείες-χαϊδέματα στα παιδιά. Ακόμη, έχει καταγραφεί και περίπτωση που αγοράκι ηλικίας 11 ετών είπε στη μητέρα του πως ο καθηγητής έγραψε στον πίνακα της τάξης εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί, όπως «είσαι γκέουλας», ενώ λεκτικά του είχε πει «είσαι ανώμαλος».

«Πήγαμε χθες στο σχολείο να τον ψάξουμε, στην αρχή το αρνήθηκε»

Πατέρας μαθήτριας του εν λόγω δημοτικού, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας σαφές πως χθες έγινε η σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. «Η κόρη μου μου έκανε παράπονα ότι την γαργαλούσε. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, πρόκειται για περισσότερα από 50 παιδιά. Έγινε μία συγκέντρωση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Άλλοι γονείς είπαν περισσότερα πράγματα. Χθες πήγαμε στο σχολείο, τον ψάξαμε. Ο κύριος το αρνήθηκε εκείνη την στιγμή, αλλά γνωρίζω πως τελικά το παραδέχτηκε. Η διεύθυνση μας ενημέρωσε ότι είναι ένας περίεργος άνδρας και μάλιστα του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα δικά του», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής συνελήφθη χθες το πρωί και κατηγορείται για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, την ώρα που στις Αρχές έχουν ήδη δοθεί ένορκες καταθέσεις από συνολικά εννέα γονείς μαθητών που κάνουν λόγο για περιστατικά παρενόχλησης. Παράλληλα, τα όσα γνωρίζει σχετικά κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου.

Μετά τη σύλληψη του, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σήμερα, ο 30χρονος γυμναστής πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This