Νέο σοκαριστικό βίντεο με την παράσυρση του βρέφους – Ξεσπά η γιαγιά του: «Μας πήρε το αγγελούδι μας»

Σπαραγμός για τον 4 μηνών μωράκι - Ελεύθερος αφέθηκε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής

Must Read

Νέο βίντεο από την θανατηφόρα παράσυρση του μόλις τεσσάρων μηνών κοριτσιού στον Βόλο, από μοτοσικλετιστή, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η οικογένεια θρηνεί και δεν μπορεί να αποδεχτεί πώς έχασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αγγελούδι της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το gegonota.news, διακρίνεται ο 53χρονος παππούς του παιδιού, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό. Ο ίδιος φαίνεται ότι στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα και προτού προλάβει να αντιδράσει, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής τον παρασύρει μαζί με το παιδί. Από τη σύγκρουση, το μωράκι εκσφενδονίστηκε από την αγκαλιά του παππού του και τραυματίστηκε θανάσιμα, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Παρούσα στο δυστύχημα ήταν και η γιαγιά του παιδιού, η οποία μίλησε στο Tlive καταρρακωμένη: «H κόρη μου έφερε το παιδί στην αγκαλιά μου. Μπήκα στο ταξί για με το αγγελούδι μου… Μας το πήρε. Μας κατέστρεψε το σπίτι. Ακούγαμε τη μηχανή από μακριά. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν προλάβαμε τίποτα. Να δούμε… τίποτα» δήλωσε στο Tlive κλαίγοντας.

Ελεύθερος ο 33χρονος

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, ο 33χρονος μοτοσικλετιστής μετά από την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή, κ. Νίκος Παπαπέτρος, ο εντολέας του υποστήριξε ότι δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον παππού που πετάχτηκε όπως λέει στο οδόστρωμα, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 54χρονος άνδρας περπατούσε με το μωρό εκτός της πεζοδιάβασης. Σημειώνεται ότι ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει το υλικό από τις κάμερες, το οποίο ζητήθηκε από την αστυνομία.

Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του μωρού

Στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι το αγγελούδι τους που δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τον κόσμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, το μικρό κοριτσάκι κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο μαζί με τα δύο αγαπημένου του λούτρινα αρκουδάκια. Μάλιστα, όπως αναφέρει, επειδή το κοριτσάκι δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα.


Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με το μωρό στο Βόλο! Πώς πετάχτηκε από τα χέρια του παππού του

Βόλος: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του βρέφους – Κηδεύτηκε με τα αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This