Aκροβάτης τσίρκου στο Αγρίνιο έπεσε μπροστά στους εμβρόντητους θεατές – Το συγκλονιστικό βίντεο

Έχασε την ισορροπία του ενόσω επιχειρούσε ένα ριψοκίνδυνο νούμερο

Must Read

Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι θεατές κατά την διάρκεια παράστασης του Circo Aquatico Bonaccini στο Αγρίνιο, την Τετάρτη, την πτώση Ιταλού ακροβάτη από ύψος 5 μέτρων. Ο άνδρας έχασε την ισορροπία του ενόσω επιχειρούσε ένα ριψοκίνδυνο νούμερο με τον τίτλο «Ιπτάμενος Μύλος». Προσπάθησε να κρατηθεί, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

H στιγμή της πτώσης του Ιταλού ακροβάτη

 

Σύμφωνα με το agriniopress, o Ιταλός ακροβάτης είναι ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του τσίρκου και έχει υποστεί μόνο θλαστικά τραύματα. Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά.

Η ανακοίνωση του Circo Aquatico Bonaccini

«Κατά την χθεσινή (8/11/23) παράσταση του Circo Aquatico Bonaccini στο Αγρίνιο, ο καλλιτέχνης που εκτελούσε το πολύ θεαματικό ακροβατικό της περιστρεφόμενης Ρόδας, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 4-5 μέτρων στο έδαφος κατά την διάρκεια της παράστασης.

Ευτυχώς, λόγω της ειδικής εκπαίδευσης των καλλιτεχνών του Τσίρκου και της εξαιρετικά καλής φυσικής του κατάστασης, δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα υγείας, παρά μόνον θλάσεις μυών, στον συγκεκριμένο ακροβάτη, JURGEN BONACCINI, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Τσίρκου.

Σήμερα, μάλιστα, εξέρχεται του νοσοκομείου όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους, με μόνη σύσταση την ανάπαυση λίγων ημερών.

Οι παραστάσεις του CIRCO AQUATICO BONACCINI θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγραμματισμού τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους».

Πηγή φωτό: agriniopress

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This