Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια της Φαίης – Στο κέντρο της έρευνας η σπιτονοικοκυρά

Η 57χρονη γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές με πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία για κλοπές, ληστείες και απάτες

Must Read

Μαρτυρική ήταν η ζωή για την Φαίη Μπακογιώργου, την 22χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, όπως και ο θάνατός της. Τα βασανιστήρια στο κολαστἠριο της Κυψέλης ήταν καθημερινά, με την μητέρα, την αδελφή και την σπιτονοικοκυρά της να αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες μετά την σύλληψή τους.

Νέα στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση έρχονται συνέχεια στην δημοσιότητα καθώς τα στόματα έχουν ανοίξει και δίνουν άγνωστες πληροφορίες. Στο κέντρο των ερευνών βρίσκεται η σπιτονοικοκυρά, η 57χρονη που φέρεται να κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση την Φαίη και ταυτόχρονα την εξέδιδε. Η γυναίκα αυτή είναι γνωστή στις Αρχές με πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία για κλοπές, ληστείες και απάτες.

Η σπιτονοικοκυρά παρουσιάζονταν ως βοηθός δικηγόρου και «ψάρευε» γυναίκες στον δρόμο ή τα Δικαστήρια με οικονομικά προβλήματα και τους έλεγε: «Έχω λύση για να βγάλετε χρήματα».

Σκοπός της ἠταν να αποσπάσει τα έγγραφα των γυναικών και κατόπιν να συνάψει λευκό γάμο με αλλοδαπούς, προκειμένου να παραμείνουν νόμιμα στην Ελλάδα. Με την σειρά τους, οι γυναίκες κέρδιζαν χρήματα μέσα από την διαδικασία αυτή.

 

Εκβιασμοί και ξυλοδαρμοί

Μαρτυρίες γειτόνων της 57χρονη αναφέρουν ότι παγίδευε ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες δήθεν φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους ότι είναι ανίκανες και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Η κατηγορούμενη συναντούσε πολλούς άνδρες αλλοδαπούς σε μια συγκεκριμένη καφετέρια, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους μεθόδευαν την διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων.

Μέσα στον κύκλο αυτών των συναντήσεων, η σπιτονοικοκυρά γνώρισε έναν άντρα από τον οποίο μαζί με την μητέρα και την αδελφή της Φαίης τοὐ ζήτησαν να τους βρει σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της.

 

Την Δευτέρα οι τρεις κατηγορούμενες θα απολογηθούν και θα δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα της Κυψέλης. Οι γείτονες αναφέρουν πως έβλεπαν διαρκώς χτυπημένη την άτυχη 22χρονη, η οποία απαντούσε σε σχετικές ερωτήσεις πως έπεσε και χτύπησε.

 

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με βάση το εγκληματικό παρελθόν της σπιτονοικοκυράς άρχισαν να αναζητούν τον κύκλο της, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός της που δεν έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση της Φαίης. Η 57χρονη φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ. να εξέδιδε την 22χρονη και αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε στο περιβάλλον της πρόσωπα με ποινικό παρελθόν, τα οποία θα μπορούσαν να την έχουν βοηθήσει στην μεταφορά του πτώματος. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This