Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Βροχές και καταιγίδες τώρα το πρωί, με σταδιακή υποχώρηση»

«Το πέρασμα των συνθηκών αυτών θα είναι σύντομο και μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια»

Must Read

Επιβεβαιώθηκαν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων σχετικά με την μεταβολή του καιρού, αφού η εβδομάδα ξεκίνησε με βροχές και καταιγίδες, σε πολλές περιοχές της χώρας, με το νέο βαρομετρικό χαμηλό να επηρεάζει και την Αττική. Το νέο καιρικό σύστημα επηρεάζει από χθες το απόγευμα αρχικά τα δυτικά, βαθμιαία κατά τόπους τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε για ένα σύντομο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα υποχωρήσει τις επόμενες ώρες μετά τις βροχές που έδωσε σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Η μέρα ξεκινά με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, όμως τα φαινόμενα μετατοπίζονται σταδιακά και στο Αιγαίο. Το πέρασμα των συνθηκών αυτών θα είναι σύντομο και μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Στο πεδίο των ανέμων, επικρατούν νοτιάδες, όμως σιγά σιγά θα μετατραπούν σε βοριάδες, κατά τόπους ενισχυμένους», είπε αρχικά ο μετεωρολόγος.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, ο ίδιος έκανε λόγο για βροχές, που θα συνεχιστούν κατά τόπους και ενδέχεται να προκληθούν και σύντομες καταιγίδες. Ωστόσο, εξήγησε ότι από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. «Τώρα το πρωί επικρατούν νοτιάδες, αργότερα όμως θα στραφούν σε βόριους ανέμους, τοπικά ισχυρούς», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Στην Θεσσαλονίκη το πέρασμα της βροχής θα είναι σχετικά γρήγορο και τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This