Τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ παραπέμπονται σε δίκη για διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Must Read

Σε μία ακόμη σοβαρή αποκάλυψη προέβη η «Δίκη στο Open», καθώς, όπως αναφέρθηκε στην αποψινή εκπομπή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ’ αριθμ. 2232 βούλευμα αποφάσισε ότι τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας.

Σύμφωνα με τη «Δίκη», πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον πρώην ταμία, Χρήστο Καραβασίλη, τον πρώην εκτελεστικό γραμματέα, Παυσανία Παπανικολάου, και τον προϊστάμενο του λογιστηρίου, Γιάννη Θεοφίλου. Οι τέσσερίς τους καλούνται να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Η υπόθεση άνοιξε τον Ιούλιο του 2017 από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, και διερευνήθηκε από δύο τακτικούς ανακριτές, τον Παναγιώτη Γκιόκα και την Αννα Γαρατζιώτη. Το βούλευμα περιλαμβάνει στοιχεία που σχετίζονται με τη διασπάθιση χρήματος στην ΕΠΟ.

Η δικογραφία ενοποιήθηκε με την υπόθεση «Travel Plan», όπου η Ομοσπονδία εμφανίζεται να πληρώνει δύο φορές μια οφειλή της τάξεως των 3.822.762,12 ευρώ! Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη, ώστε να γίνει κατηγορία για τους τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ, ενώ απάλλαξε οριστικά και αμετάκλητα άλλα 19 άτομα που διερευνήθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This