«Δεν μετάνιωσε» – Ξεσπά η γυναίκα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Την Τετάρτη η δίκη του παρουσιαστή σε δεύτερο βαθμό

Must Read

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου δεν πραγματοποίηθηκε σήμερα η δίκη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που κατηγορείται ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του.

Ο Σ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίο καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 5 έτη φυλάκισης, θα δικαστεί αύριο σε δεύτερο βαθμό, μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας για να αναβαθμιστεί η υπόθεση σε κακούργημα.

Η γυναίκα που κατήγγειλε πρώτη τον πρώην παρουσιαστή δήλωσε ότι «ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες» και μίλησε για την προσπάθειά της να βρει τα απαραίτητα στοιχεία: «Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα πάμε στο Εφετείο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί» είπε μιλώντας στο Live News.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πόσο σημαντικό ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία της για να μην στοχοποιηθεί: «Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα μες βοηθήσει οικονομικά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισαν να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν την υπόθεση» ανέφερε.

 

Όπως είπε, εκείνη η περίοδος ήταν η πιο σκοτεινή της ζωής της: «Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

Η γυναίκα που έπεσε θύμα του εκδικητικού πορνό, πιστεύει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του: «Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει. Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία. Την προηγούμενη φορά στο δικαστήριο δεν είχε δώσει το παρόν. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν» περιέγραψε το θύμα του πρώην παρουσιαστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This